În ediţia electronică a cotidianului sibian "Tribuna", a apărut în data de 20 martie 2011, un articol referitor la proiectul nostru. Articolul îl puteţi găsi la link-ul de mai jos:
Vedere din centru
miercuri, 30 martie 2011
Proiectul în presa judeţeană
marți, 22 martie 2011
Materiale prezentate
În cadrul activităţilor comune desfăşurate pe parcursul vizitelor la Mediaş şi apoi la Bucureşti, participanţii au prezentat materiale însoţite de prezentări PowerPoint. Aceste materiale au fost grupate pe o pagină a acestui blog, pentru a putea fi uşor accesate.
Materialele puse la dispoziţie sunt următoarele:
- "Mediaş - Obiective turistice" - dr. Vasile Mărculeţ
- Turismul durabil - Studiu de caz - Parcul Naţional Piatra Craiului - dr. Gabriela Dîrloman
- "Islanda - Ţara focului şi a gheţii" - dr. Gabrielka Dîrloman
- "Tradiţii de primăvară" - colectivul de elevi de la Şcoala Superioară Comercială „Nicolae Kretzulescu” Bucureşti alcătuit din Butean Mara, Coman Andreea – Cristina, Dincă Liliana Cătălina, Dragomir Maria Mădălina, Gogu Alexandra Gabriela, Mărunţelu Georgiana, Şerban Andreea Nicoleta, Tudor Maria Beatrice
luni, 14 martie 2011
Vizita elevilor medieşeni la Bucureşti
Grupul elevilor medieseni |
Din echipa de proiect au făcut parte de asemenea reprezentanţii instituţiilor locale partenere, dl. Lucian Teodor Costea, directorul Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret Mediaş, şi d-na Angelica Păucean, manager interimar al Muzeului Municipal Mediaş.
Prima zi a excursiei a fost destinată întâlnirii cu membrii colectivului Şcolii Superioare Comerciale „Nicolae Kretzulescu” din Bucureşti, partenerul de la Bucureşti din proiect, format din elevii claselor a IX-a şi a X-a G, coordonaţi de d-na prof. Gabriela Dîrloman, responsabil de proiect, prof. Manuela Mocanu-Jaber şi Camelia Panciu, diriginţi, şi dl. prof. Lucian-Dragoş Ţigău, director adjunct.
În cadrul întâlnirii a fost realizată analiza S.W.O.T., iar dr. Vasile Mărculeţ a prezentat conferinţa Mediaş – obiective turistice. Întâlnirea a fost urmată de vizita Muzeului Naţional de Istorie a României (secţiile Tezaur şi Lapidarium), centrul vechi al Bucureştilor (Curtea Domnească) şi sediul central al Băncii Naţionale a României (Expoziţia Euro). Seara s-a încheiat cu o cină ecologică organizată şi pregătită de elevii Şcolii Superioare Comerciale „Nicolae Kretzulescu”, participanţi la proiect.
În cursul zilei a doua au fost vizitate Palatul Parlamentului, Parcul Herăstrău şi Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”.
A treia zi a fost destinată revenirii la Mediaş.
marți, 8 martie 2011
Abonați-vă la:
Postări (Atom)